Hirdetés

Rocket League - jönnek a játékosok által készített tartalmak

|

Nemsokára újabb arénákban eshetünk egymásnak a Psyonix őrült sportjátékában, ugyanis Steam Workshop támogatást fog kapni a Rocket League.

Hirdetés

Ha valaki még nem focizott autókkal, akkor nem is tudja, miből maradt ki eddig: a hatalmas népszerűségnek örvendő Rocket League olyat kínál, amit garantáltan semmi más, ráadásul a fejlesztőcsapat folyamatosan naprakészen tartja, új tartalmakkal bővíti. 

A következő frissítés a gyakorló módot hozza el, azonban decemberben sem fogunk unatkozni, ugyanis a Psyonix és a Valve egy még nagyobb meglepetéssel készültek az ünnepek előttre: a Rocket League meg fogja kapni decemberben a Steam Workshop támogatást, vagyis a játékosok által kreált arénákat bárki letöltheti és használhatja majd PC-n, Macen és SteamOS platformokon. 

A RocketLeagueMods Reddit ugyan már bővelkedik a felhasználók által készített tartalmakban, de a Steam Workshoppal sokkal egyszerűbb lesz az élmény. Nézzétek meg az Obstacle Course és Dribbling Challange módokat, ha kíváncsiak vagytok, mire számíthattok. A játékon belül az Extras menüpontban lesznek elérhetőek az említett rajongói cuccok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)