Hirdetés

Rocket League - Sunset Overdrive tartalmakat kapnak az Xbox játékosok

|

A Rocket League hamarosan érkező Xbox One verziója exkluzív tartalmakkal fog befutni, többek közt például Sunset Overdrive tárgyakkal.

Hirdetés

A Rocket League fejlesztői minden platformon hódítani szeretnének, és ahogy azt már egy ideje tudjuk, az őrület az Xbox One játékosokat sem kerülheti el. Az erre a platformra szánt verzió egyedi tárgyakat is tartalmaz majd, melyeket szépen lassan feloldhatunk a meccsek során.

Egyedi kipufogó, turbó effekt és antenna dísz várja azokat, akik megvásárolják majd a Rocket League Xbox One verzióját. Természetesen ezek a Sunset Overdrive témájához kapcsolódnak, így a kipufogóból csak úgy ömlik majd a játékban látható energia ital (ami mellesleg zombivá változtatta a fél világot). Sajnos bármennyire menő is ez, csak az Xboxosok kapják majd meg.

A Rocket League Xbox One verziója februárban érkezik. Addig még kipróbálhatjátok a játékot PlayStation 4-en és PC-n is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)