Hirdetés

Rocket League - a vezérigazgató is elégedetlen a szerverekkel

|

Hamarosan javulás várható a Rocket League lassú meccskeresésével és az online problémákkal kapcsolatban - ígéri a Psyonix vezérigazgatója, aki maga is tarthatatlannak véli a jelenlegi állapotokat.

Hirdetés

A növekvő játékosbázisnak és a fejlesztők leterheltségének következtében, a Rocket League meccskeresésének ideje mostanában nagyon elnyúlt, illetve többen is különféle online hibákat észleltek játék közben. A Rocket League fejlesztői elnézést kérnek a kellemetlenségekért és biztosítják a játékosokat: dolgoznak az ügyön és minél hamarabb megpróbálják orvosolni a felmerült problémákat.

Dave Hagewood, a Psyonix vezérigazgatója egy nyílt levelet adott ki, amiben részletesen ecseteli a jelenlegi állást és a jövőbeli terveiket. Tudnak róla, hogy a szerverek időnként leállnak és a meccskeresés hossza számukra is elfogadhatatlan. 

"Elnézést kérünk minden játékostól, az online játék állapota miatt, minden szabad erőforrásunkat a játékszerverekre és a PsyNet teljesítményének és lehetőségeinek fejlesztésére áldozzuk."

Hagewood megemlíti, hogy az aktív játékbázis évről-évre 40%-kal nőtt, így fontos, hogy gyorsabban skálázzák a szerverek terhelhetőségét. 

Egyre több ember dolgozik a Rocket League adatbázisának stabilitásán és megbízhatóságán, hogy csökkentsék a szervereken felbukkanó problémákat. Ezen a területen azóta áll fenn probléma, mióta az elmúlt hónapban ingyenes kipróbálható volt Xbox One-on a játék. A laggokat új szerverek bevonásával próbálják csökkenteni, így a közeljövőben várható lesz egy ezzel kapcsolatos patch.

A Psyonix köszöni az eddigi türelmet, de még időt kér a játékosoktól, mert amíg a kisebb bugokat, hibákat apróbb javításokkal orvosolni tudják, egy új csapat felépítése - mely a szervereket tartja majd karban - időbe telik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)