Hirdetés

Rocket League - új autót is hoz a hétfőn bekerülő láda

|

A jövő hetet néhány új, a '80-as évek neonkorszakát idéző kozmetikai cucc megjelenésével kezdi a Rocket League, amik mellett egy új autó is bekerül a játékba.

Hirdetés

Aki megszállottan gyűjti a Rocket League kozmetikai cuccait, hogy minél stílusosabban lőhesse a gólokat, hamarosan néhány új cuccra csaphat le, ezúttal a szintizene és a neonfények témájához kapcsolódva. Az új tárgyak egy új ládatípusban kerülnek be december 4-én, hétfőn.

Hirdetés

A Velocity Crate legnagyobb újdonsága talán az új választható autó, a cikk nyitóképén is látható Imperator DT5 lesz, de érkeznek új, gólszerzés utáni effektek, vagy éppen kerékvariációk is. Ezek közül a Rocket League készítői néhányat az alábbi képen is megmutattak, ahogy láthatjátok, úgyhogy ha kinyitjátok a megfelelő tárgyat, akár két sárkány is megjelenhet a pálya felett, ha gólt szereztek, ennél többre pedig nem tudom, ki vágyik.

Ti rámentek majd az új cuccokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)