Hirdetés

Rocket League - az őszinte trailerből kiderül az igazság

|

A Rocket League jött, látott és győzött. A hatalmas szenzációnak köszönhetően persze azt sem kerülhette el, hogy kegyetlenül őszintén beszéljünk róla.

Hirdetés

A Rocket League PC-n és PlayStation 4-en is egyaránt sikeres, de főleg utóbbinak köszönheti, hogy igazán ismertté vált. Az autós foci egy szempillantás alatt lett eSport, egyesek pedig már olyan magas szinten űzik, hogy nemhogy utánuk csinálni, felfogni is alig tudom.

A nagy népszerűségnek köszönhetően rengetegen könyörögtek a Smosh Games csapatának, hogy készítsék el a Rocket League őszinte trailerét, aminek a csapat a napokban eleget is tett.  Ebből egyébként olyan dolgokat is megtudhatunk, amiről valószínűleg nagyon kevesek értesültek, például hogy a csapat néhány évvel ezelőtt már megcsinálta szinte ugyanezt a játékot, akkor Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars néven.

A csapatnak sikerült arra is nagyon jól rávilágítania, amivel a legtöbb játékos szembesül: gyakorolsz és gyakorolsz, és amikor már azt hiszed, hogy jó vagy, egyszer csak jön egy meccs, ahol úgy megaláznak, hogy labdába se érsz. Aztán még egy. Meg még egy

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)