Hirdetés

Rocksmith 2014 - a legtürelmesebb zenetanár

|

A Rocksmith 2014 legújabb videójában a fejlesztők a játék újításairól beszélnek és bemutatják az interaktív gitároktatást.

Hirdetés

Az E3 2013-on a Ubisoft az Alice in Chains frontemberével jelentette be, hogy készül a Rocksmith 2014 és azóta folyamatosan érkeznek az új információk a játékkal kapcsolatban.

A Rocksmith legújabb részével kapcsolatban már összeszedtük nektek a legfontosabb információkat, viszont a fejlesztők most kiadtak egy új videót, amiben a gitárleckékről és annak fontosságáról számolnak be. A Rocksmith 2014-ben 80 különböző leckén keresztül sajátíthatjuk el a gitározás alapjait és a rendszer most már nem csak azt mondja meg, hogy szánalmasan sz*rok vagyunk, hanem azt is, hogy miért.

Ez egy fontos újítás a játékban, mert a gitártanulás egy ijesztő dolog és az alapokat minél könnyebben emészthetővé kell tenni, hogy az új játékosok ne érezzék már az elején lehetetlennek a dolgot. A Rocksmith 2014 megjelenése idén október 18-án esedékes. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)