Hirdetés

Rocksmith 2014 - jön az új kiadás

|

A Ubisoft zenés oktatóprogramja/ritmusjátéka még az idén megjelenik a Sony és a Microsoft jelenlegi generációs konzoljára, így hamarosan az új masinák szerelmesei is téphetik a húrokat.

Hirdetés

A Ubisoft valódi hangszerekkel működő ritmusjátékáról mostanában csak annyit hallottunk, hogy egyelőre nem készül a következő rész, most azonban kiderült, hogy ha új epizód nem is, egy felújított változat mindenképp érkezik a rajongókhoz.

A Rocksmith 2014 nem csak ráncfelvarráson esik keresztül, hanem néhány új funkciót is implementálnak a fejlesztők, így PlayStation 4-en és Xbox One-on már kihasználhatjuk a streamelési, rögzítési és megosztási lehetőségeket, sőt, a Tone Designerrel akár saját dallamokat is írhatunk. A felbontást is feljebb húzták egy picit, így mostantól 1080p-ben pörög majd a móka.

A PlayStation 4-es változat még a Remote Play szolgáltatást is kihasználja, melynek köszönhetően a PS Vitával félrevonulhatunk, ha egy másik szobában akarunk gyakorolni, de játék nélkül is tanulmányozhatjuk az egyes dalokat, hogy bizonyos részeket memorizálni tudjunk. Az alapjáték 50 számot tartalmaz, amelyek mellé immár több mint 300-at tölthetünk le a PSN-ről vagy az Xbox Live-ról. Ha birtokoljuk az előző verziót, a DLC formájában beszerzett számainkat átmenthetjük. A hivatalos megjelenési dátum november 7.

Próbáltátok a Rocksmith 2014-et? Mit látnátok szívesen a következő epizódban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)