Hirdetés

Rocksmith 2014 - ukulelét és hegedűt is támogat

|

Ha minden igaz, szinte bármilyen elektronikus hangszerrel játszhatunk a Rocksmith 2014 Session módjában. Maestro, múzik!

Hirdetés

Rocksmith 2014-ben elérhető Session Mode segítségével egyedül bandázhatunk majd nappalinkban. Nem is rossz.

A legnagyobb királyság, hogy a program leköveti az általunk játszott kis dallamot, és ahhoz igazítja a többi hangszer zenéjét. A Rocksmith 2014 alapból elektromos gitárra lett kitalálva, de a Session Mode a legtöbb elektromos hangszerrel működni fog, a fejlesztőcsapat például egy hegedűvel csapott oda a húrok közé.

A Rocksmith 2014 megjelenése október 22-én várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, és így már nekem is szimpatikusnak tűnik, pedig nem vagyok egy Mága Zoltán. Ki tudja, talán jövőre már ezzel játszunk a GameNighton. Ki lenne benne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)