Hirdetés

Rocksmith 2014 - Smashing Pumpkins DLC Halloweenre

|

Bővült a Rocksmith 2014 felhozatala, méghozzá a Smashing Pumpkins válogatott dalaival.

Hirdetés

Október 25-én jelent meg Európában a Rocksmith 2014 Edition, amellyel a kiadott videóban elhangzottak alapján akár hatvan nap alatt bárki megtanulhat gitározni, de a tapasztaltabb zenészek is megtalálhatják benne a számításaikat, például a vadonatúj Smashing Pumpkins DLC-vel.

A Ubisoft a minap megerősítette, hogy PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Mac-re 11.99 dollár (vagy darabonként 2.99) fejében megvásárolható a Smashing Pumpins bővítmény, ami a következő zeneszámokat tartalmazza: 

    “Today”
    “Bullet With Butterfly Wings”
    “1979″
    “Tonight, Tonight”
    “Disarm” 

Ha más előadókra is kíváncsiak lennétek, átböngészhetitek a Rocksmith 2014 teljes zenelistáját, de ha még azt követően is tanácstalanok lennétek, elolvashatjátok azt is, hogy a folytatás miben más az elődeinél. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)