Hirdetés

Rocksmith 2014 - színvakoknak is

|

Színtévesztő vagy? Esetleg színvak? Sebaj, az új Rocksmith neked is szól!

Hirdetés

A zenés ritmusjátékok esetében igazából nem is olyan fontos, hogy lássuk a színeket: a perifériákon lévő gombok elhelyezkedése és a „hangjegyek” sávja egymáshoz vannak igazítva, a rendszer működése könnyen kiismerhető.

A sorozattá hízó Rocksmith viszont más. Mivel itt igazi gitáron játszunk, picivel nagyobb szerepet kapnak a színek, a színes húrok. A játék producere, Taylor Benson, aki maga is színvak, az alábbi videóban osztotta meg velünk, hogy a Rocksmith 2014 Editionben hogyan tudnak majd a színvakok és színtévesztők is ugyanúgy tanulni, mint mindenki más. Természetesen a színárnyalatokkal megy a variálás, ha érintettek vagytok (és tudtok angolul), mindenképp hallgassátok meg, mit mond. A játék október 25-én jelenik meg PC-re, Mac-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)