Hirdetés

Rocksmith - a Ubisoft megtalálta a tökéletes másolásvédelmet

|

Sokan bírálják a Ubisoftot a becsületes felhasználók életét megnehezítő másolásvédelmi eljárások használata miatt, a cég pedig folyamatosan bizonyítja, hogy a bírálatok nem alaptalanok.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a napokban megjelent a Rocksmith PC-s verziója Európában.

Ennek természetesen mindenki nagyon örült, az öröm azonban hamar alábbhagyott, amikor a játékot kezükben tartó felhasználók telepíteni próbálták azt számítógépükre. A Ubisoft a leghatékonyabb másolásvédelmi eljárást választotta, ami nem csak a kalózok, de mindenki számára játszhatatlanná teszi a játékot: nem csomagolt a dobozokba aktivációs kulcsot. Amíg valakit épp lisztben forgatnak a baki miatt, a Ubi kompenzálni kíván, így megnyitott egy oldalt, ahol kulcsot lehet igényelni, illetve egy másik kóddal minden pórul járt játékos feloldhatja az összes mini-játékot anélkül, hogy akár egy húrt is pengetne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)