Hirdetés

Már a Rocksmith is kap felújítást

|

Egyszer az életében szinte mindenkit elragad a hév, hogy meg akar tanulni gitározni. A hirtelen jött lelkesedés persze hamar alább hagyhat, de a Rocksmith pont azért született, hogy ez ne forduljon elő. És most megszületik megint.

Hirdetés

Nem új verzió jön, hanem felújított. A Rocksmith 2014-hez olyan neves előadók csatlakoztak, mint az Aerosmith, a The Rolling Stones, a Radiohead és még sorolhatnánk. Ennek a résznek érkezik majd újabb kiadása idén ősszel.

Akiknek már megvan az eredeti verzió, azoknak lehetősége lesz ingyen frissíteni a programot. Akik ezt megteszik, 6 bónusz zeneszámot is kapnak az alap 50 szám mellé. Ezeken felül még legalább 800 dalt lehet megvásárolni a játékon belül, szóval lesz miből válogatni. A teljesség igénye nélkül, íme néhány szám a kínálatból:

- Bob Marley & The Wailers - Three Little Birds
- Elvis Presley - Suspicious Minds
- FUN. - Some Nights
- Jackson 5 - I Want You Back
- Outkast - Hey Ya!
- Train - Drops of Jupiter

Nem véletlenül beszélünk felújított verzióról. A gitároktató programba olyan újításokat vezettek be, mint a személyre szabható tanulási folyamat, fejlődés nyomon követése, még több gyakorló eszköz, új menü, és egyéb nyalánkságok.

A Rocksmith 2014 Edition Remastered október 4-től lesz elérhető Xbox One-on, PS4-en, PC-n és Mac-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)