Hirdetés

A Rockstar bejelentette az L.A. Noire-t

|

A többek között a Grand Theft Auto 3ról elhíresült Rockstar Games egy vadonatúj bűnügyi játékot jelentett be , amely a negyvenes évek Los Angeles-ében játszódik.

Hirdetés

Bár a játékot egyelőre még csak PS3-ra ígérik, de a Rockstart ismerve előbb, vagy utóbb úgyis lesz PC-s átírat, úgyhogy minél hamarabb meg akartuk osztani ezt a bomba hírt. Az L.A. Noire-t a Team Bondi nevű ausztrál fejlesztőcsapat hegeszti és címét és témáját valószínűleg az L.A. Confidential című híres film noir ihlette meg.


A játék főszereplője vagy egy lepukkant magándetektív lesz, vagy egy "jószívű", ám a velejéig korrupt zsaru, de még az is elképzelhető, hogy mindkettő irányítható karakter lesz végül. A készítők ezen kívül teljesen nyitott játékmenetet ígérnek, amelyből egyfajta GTA-s stílusra lehet következtetni, de itt nyomozni és nem bűnözni fogunk.
A játék producere maga Sam Houser, a Grand Theft Auto

játékok atyja, úgyhogy szerintem valami bődületes durranásra számíthatunk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)