Hirdetés

GTA Online - már állatokat is irányíthatunk

|

A játék legújabb frissítésével már állatokká is változhatunk, a rajongók pedig természetesen rögtön elkezdtek kreatívkodni.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online legtöbb frissítésében többnyire új fegyverek vagy autók vannak, viszont a Rockstar most a szokásos tartalmat megfejelte egy vicces meglepetéssel is, ugyanis bekerültek a játékba az egyjátékos módból ismerős peyote növények, amelyek segítségével véletlenszerűen átváltozhatunk valamilyen állattá.

Hirdetés

Mondani sem kell, hogy a játékosok egyből ráugrottak a lehetőségre és elkezdtek mindenféle kreatív felhasználási módokat keresni, vagy pedig vicces és furcsa helyzeteket előállítani:

I think it is more appropriate than previous post. from r/gtaonline

PSA: You can also sit in chairs as animals. from r/gtaonline

Ah yes the real reason rockstar added a el camino 6 years ago. They had this planned from the very beginning from r/gtaonline

Lényeges, hogy nem csak hétköznapi állatokat irányíthatunk, hanem ha szerencsénk van, akkor akár Bigfoottá is átalakulhatunk, ami azért érdekes, mert a többi állattal ellentétben így fegyvereket is használhatunk.

Persze aranyos újdonság ide vagy oda, a játékosok valószínűleg ettől függetlenül is szitává fogják lőni egymást, de azért jó látni, hogy a Rockstar ragaszkodik a sorozat humorérzékéhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)