Hirdetés

A Rockstar elkezdte tease-elni a Grand Theft Auto VI bejelentését?

|

Frissült a hivatalos weboldal, ami arra utal, hogy bejelentés van készülőben. Még az is lehet, hogy az Agentet rángatták elő.

Hirdetés

Idén már hétéves lesz a Grand Theft Auto V, a Red Dead Redemption 2 pedig megjelent PC-re is, így abszolút itt az ideje, hogy a Rockstar leleplezze a következő játékát. Akár a GTA VI lesz az, akár nem, kíváncsian várjuk, mit mutat a világ egyik legnagyobb becsben tartott kiadója.

Hirdetés

Aki ma a Rockstar Games hivatalos weboldalán járt, felfedezhette, hogy a menü hátterében egy új alak, egy retrofuturisztikus robot látható, amint a cég logóját ölelgeti. 

A kódban turkálva egy redditező, PrettyFlexo egy másik képre bukkan. Ezen a kék, piros és rózsaszín (vagy tört fehér) színek jelennek meg, valamint a Rockstar által régóta használt "Killing dreams. Murdering hope. Fighting the righteous. Bullying the Weak" szöveg, és a "Why don't you tell me what went wrong?" felirat.

A színek utalhatnak arra, hogy az Egyesült Államok áll majd a középpontban, ahogy a GTA játékokban, de akár arra is, hogy az Egyesült Királyság lesz az új játék színtere (vagy Ausztrália, de ezt nem tartjuk valószínűnek). Nem kizárt, hogy a Bully 2 leleplezését kapjuk, de a robot miatt még egy újragondolt Agentre is látunk esélyt. A Red Dead Redemption 2 bejelentése előtt először a Rockstar logót tették közzé piros háttérrel, majd utána jött egyre több infó. A közösségi felületeken egyelőre semmi mozgolódás nincs.

Ti mit gondoltok, mi lesz ez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)