Hirdetés

Középkori játékot készít a Rockstar Games?

|

Nem először halljuk már, hogy a kiadó következő nagy dobása nem egy korábbi sorozat folytatása lesz, hanem egy vadonatúj cím.

Hirdetés

Mind tudjuk, hogy a Rockstar csak akkor szólal meg, ha fontos mondanivalója van, és nem készíti elő nagy bejelentéseit, csak lazán bedob egy trailert valamelyik álmos délutánon. Részben ezen titokzatoskodás, részben a kiadó múltja és a játékait övező hype miatt az átlagosnál többször pletykálnak arról, mi készül épp, de egyelőre semmi biztosat nem tudunk.

Hirdetés

Ha fogadnunk kellene, a Grand Theft Auto VI-ra tennénk, de többször szóba került már a Bully 2 is. Egy állítólag megbízható forrás szerint a kiadó következő játéka valójában a középkorban fog játszódni, nyílt világú lesz, lehet majd kardozni és párbajozni benne, és 2021 első negyedévében jelenhet meg. A bejelentés a posztoló szerint nincs már messze.

Nyilván kezeljétek ezt erős fenntartásokkal, semmi bizonyíték nincs arra, hogy a szivárogtató igazat mond. Addig is lehet elmélkedni azon, milyen lenne egy középkori játék a Rockstartól. A lovaglás mechanikája már adott, a többi meg csak apróság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)