Hirdetés

A Rockstar már következő generációs projekteken dolgozik

|

A Red Dead Redemption 2 sikere után sincs pihenés, a stúdió új munkatársakat toboroz néhány ambiciózus tervhez.

Hirdetés

Ha a Rockstar Games mostantól évekig nem csinálna semmit, valószínűleg akkor sem lennének anyagi gondjai, köszönhetően a GTA Online folyamatos bevételeinek és a Red Dead Redemption 2 kirobbanó sikerének. A csapat azonban nem szürcsölget koktélt a napfényes tengerparton. 

Hirdetés

A stúdió által közzétett álláshirdetések alapján több, "következő generációsnak" nevezett projekthez keresnek szakembereket, méghozzá több divízióhoz, számos pozícióban. A Rockstar India például környezeti elemekért felelős művészt keres, hogy "következő generációs világokat építsen néhány izgalmas projekthez", míg a Rockstar New York-i kirendeltsége a motion capture kapcsán toboroz, a leendő munkatársnak pedig az lesz a feladata, hogy segítsen megalkotni a "mocap eszközök új generációját".

Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy kitaláljuk, az egyik projekt minden bizonnyal a GTA VI lehet, de vajon mi a többi? Talán az L.A. Noire 2? Vagy visszatérhet a Midnight Club? Szerintetek milyen játékokról lehet szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)