Hirdetés

Több új játékon is dolgozik a Rockstar Games?

|

Egy feltúrt önéletrajz több futó projektre is utal, ami ha igaz, akkor azt jelenti, hogy a Rockstar erőteljesen átalakította az eddig tőlük megszokott munkafolyamatokat.

Hirdetés

Ismét nyomoz a plebs, a /r/Bully2 subreddit egyik jól ismert tagja bukkant rá egy Rockstar India alkalmazott önéletrajzára. Az ott látható információk szerint a több, eddig még be nem jelentett játékon is dolgozik a stúdió. Nem sokkal később a GTAForums villantott egy olyan 3D artist életrajzot, aki saját bevallása szerint autómodelleket tervez a GTA 5 DLC-kbe, valamint a következő Grand Theft Auto játékba.

Hirdetés

Ez azért izgalmas infó, mert valamikor 2013 környékén a Rockstar látszólag profilt váltott, és egyszerre mindig csak egy játékra fókuszált. Ahelyett, hogy a több stúdiójuk, több projekten dolgozott volna, a cég inkább egybe rántott minden erőforrást, és így hozták tető alá például a Grand Theft Auto V-t és később a Red Dead Redemption 2-t is. Az önéletrajzban talált infók szerint azonban úgy tűnik, hogy ennek a modellnek vége van.

Ha ez valóban így van, akkor azt viszonylag magabiztosan feltételezhetjük, hogy ezek egyike a Grand Theft Auto VI. A Bully 2 szintén egy biztonságos tipp az utóbbi időkben felbukkant pletykáknak köszönhetően. Vajon készülhet más cím is még a Rockstar berkein belül? Ti mire tippelnétek? Mi lenne számotokra a nagy durranás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)