Hirdetés

Újabb klasszikus Rockstar-játékok jöhetnek PlayStation 4-re

|

A Rockstar kiadásában PS2-re megjelent alkotások közül már több a jelenlegi konzolgenerációra költözött, ezeket pedig hamarosan két GTA rész mellett egy Midnight Club és egy Max Payne epizód is követheti.

Hirdetés

Ugyan a Sony nem csinál olyan nagy ügyet a PS2-es játékok PlayStation 4-es emulációjából, mint a Microsoft az Xbox One visszafelé kompatibilitási programjából, ebbe a rendszerbe is rendszeresen érkeznek új címek. A játékok korhatári besorolását Amerikában végző ESRB honlapja alapján pedig úgy tűnik, hamarosan ismét érkezik egy adag Rockstar-tulajdonban lévő sztori.

Hirdetés

A bizottság négy játék PlayStation 4-es kiadását ellenőrizte, bár mivel ezek valószínűleg megegyeztek a két generációval korábban kiadott változatokkal, nem lehetett nehéz dolguk. Nem túl meglepő módon a Midnight Club 3: Dub Edition volt az egyetlen, ami nem M, azaz 17+-os besorolást kapott, hanem megúszta egy 10+-os E értékeléssel. A másik három, a Rockstar kiadásában újra megjelenő játék a Max Payne 2: Fall of Max Payne, a Grand Theft Auto: Liberty City Stories és a Grand Theft Auto: Vice City Stories. Sajnos az ESRB honlapja a korhatári besoroláson kívül más infót, így a játékok árát vagy a megjelenési dátumát nem tartalmazza.

Ti előveszitek valamelyiket PS4-en?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)