Hirdetés

Ezért csúszik a Red Dead Redemption 2

|

A Rockstar Games csapata nyomós indokkal állt elő arra vonatkozóan, hogy miért is tolták el a Red Dead Redemption 2 megjelenését.

Hirdetés

Az előző generáció egyik legnagyobb klasszikusának folytatása, a Red Dead Redemption 2 egészen biztosan az idei év egyik legjobban várt címe volt, amíg a napokban a kiadó úgy nem döntött, hogy a jövő évre csúsztatja a játékot. A részvényeknek nem tett jót a döntés, viszont a Take-Two és a Rockstar Games úgy gondolják, hogy jó okuk volt erre a lépésre.

A Take-Two egy befektetői konferenciahívás közben beszélt arról, hogy miért csúszott el a játék a következő évre. A cég igazgatója, Strauss Zelnick szerint egész egyszerűen arról van szó, hogy a csapat szeretné megütni azt a minőségi mércét, amit a rajongóik elvárnak tőlük, ehhez pedig több idő kell:

"Biztosak akarunk lenni benne, hogy a lehető legkiválóbb játékot tesszük le az asztalra. Ez az első olyan játékunk, amit a nulláról fejlesztünk ki a jelenlegi generációs konzolokon, ennél fogva a ránk helyezkedő nyomás - ami részben a saját elvárásainknak is köszönhető - hihetetlen mértékű. Nem ütköztünk semmiféle technikai problémába, viszont szeretnénk kellő mennyiségű időt szánni arra, hogy a végeredmény olyan legyen, mint amit a vásárlóink elvárnak tőlünk."

Felmerült a kérdés, hogy esetleg a játék jobban fog teljesíteni, ha nyáron jelenik meg, de Zelnick szerint ez egy olyan játék esetében, mint a Red Dead Redemption 2, nem igazán számít:

"A Red Ded Redemption májusban jelent meg és hihetetlenül sikeres volt. A fogyasztók nem vesznek kevesebb szórakoztatóipari terméket a nyári hónapokban, egész évben fogyasztanak és hisszük, hogy ha biztosítunk egy igazán kiváló élményt, akkor a vásárlók jönni fognak, bármikor is jelenik meg."

Ebben mindenképpen van igazság. Az első rész az előző generáció egyik legkiválóbb címe volt, aki pedig ismeri a Rockstar Games munkásságát az tudja, hogy nem igazán szoktak mellélőni a srácok. A Red Dead Redemption kettő megjelenése 2018 tavaszán várható PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)