Hirdetés

Szerinted milyen témát dolgozhatna még fel a Rockstar?

|

A modern bűnözés és a vadnyugati kemény élet kilőve; mi lehet a következő?

Hirdetés

Megint bebizonyosodott, hogy ugyan lassan dolgozik a Rockstar, de megéri várni a csapat új játékaira. A Grand Theft Auto V után a Red Dead Redemption 2 is fantasztikus lett, és őszintén szólva most egy kicsit azt reméljük, hogy nem a Grand Theft Auto VI lesz a fejlesztők következő játéka.

Hirdetés

Az RDR2 nem egy "vadnyugati GTA" lett, hanem egy teljesen a nulláról felépített western játék, amiben minden passzol a témához és a korhoz. Ugyanúgy a bűnözés áll a középpontban, fontos szerepet játszik a valósághűség (ami ugye a GTA V-ben még megvolt, a GTA Online-ban már nem annyira), és egy hatalmas, minden részletében fantasztikus világot járhatunk be.

Van még néhány témakör, amivel a csapat nem próbálkozott, de érdemes lenne. Én például könnyeznék örömömben egy a XX. század elején játszódó Rockstar játéktól, ha már a 2K nem tud jól bánni a Mafia franchise-zal. Aztán ha elővennék valahogy a hidegháborús időszakot, amivel a mára teljesen eltűnt Agentben akartak foglalkozni, abból szintén kisülhetne valami jó. 

Szerintetek milyen témából tudnának még egy Grand Theft Auto V vagy Red Dead Redemption 2 szintű játékot kihozni? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)