Hirdetés

Grand Theft Auto V - már Knight Rider és Vasember mod is van

|

Egy régi és egy új sci-fi kedvenc is tiszteletét teszi a Grand Theft Auto V-ben, természetesen a moddereknek köszönhetően.

Hirdetés

Jelen pillanatban a legtöbb emberhez hasonlóan én is a Vasemberes dolgokra vagy rápörögve, de gyerekként egyértelműen KITT volt a hősöm a Knight Riderből (meg persze MacGyver és Magnum). Szerencsére most senkinek nem kell választania, mert a tehetséges moddereknek köszönhetően már mindkettő működőképes a Grand Theft Auto 5-ben.

A 3id keze munkáját dícsérő Knight Rider mod pedig valószínűleg a legpontosabb, ami eddig készült. Nem csak egy egyszerű jármű modellről van szó, ez annál sokkal többet tud. Azon túl, hogy magától képes odanavigálni, ahol éppen vagyunk, beállíthatjuk, hogy autómatikusan vigyen el minket adott koordinátákra, vagy kövessen miközben gyaloglunk.

Ha ez még nem lenne elég, benne van szinte minden ismerős kütyü a tévésorozatból: két keréken gurulhatunk, rakétákat lőhetünk és természetesen a legmenőbb feature, az SPM-fokozat is belefért. A modban egyébként a klasszikus KITT-modell mellett a rövidre szabott 2008-as sorozatból ismerős autót is kiválaszthatjuk.

Ha pedig valaki egy kicsit modernebb felszerelésre vágyik, akkor inkább az Iron Man mod telepítése ajánlott. Ilyesmi mod már korábban is előkerült, de mostani ajánlatunk lényegesebben magasabbra teszi a lécet. A mod fejlesztője szerint előbb-utóbb többféle külső is elérhető lesz majd, működését tekintve pedig jól tükrözi a filmekben és képregényekben látható páncélt, mindent tud, ami Los Santos terrorizálásához kell.

A Knight Rider mod telepítéséhez tartozó utasításokat itt találjátok, a Vasember instrukciói pedig ebben a videóban elérhetők. Nektek melyik tetszik jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)