Hirdetés

Grand Theft Auto Online - Stanley Kubrick sem menekülhet

|

A Grand Theft Auto Online közössége megint szórakozott egy kicsit, ezúttal a Mechanikus Narancs született újjá a játékban.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online játékosai fáradthatatlanul állítják elő az egyre kreatívabb agymenéseket, ha pedig nem jut eszükbe éppen semmi, akkor ihlet is van bőven. Legutóbb egy Quentin Tarantino által inspirált trailert nézhettünk meg, ezúttal pedig a méltán elismert rendező, Stanley Kubrick egyik legismertebb filmjét vették alapul a rajongók.

Az 1971-es Mechanikus Narancs a rendező egyik leggyakrabban emlegetett filmje (az Űrodüsszeia mellett), karakterei és motívumai azóta is gyakran előkerülnek a popkultúrában, Malcolm McDowellt pedig feltette Hollywood térképére. Mi játékosok őt leginkább olyan játékokból ismerhetjük, mint a Fallout 3 vagy a Killzone 3.

A GTA Series Videos művészei legalább annyira igyekeztek odafigyelni a részletekre, mint maga a mester, leszámítva azt a néhány animációt, ami egy kicsit korlátozta a kreativitásuk szárnyalását. A srácok még a zenét és a narrációt is felhasználták az eredeti filmből, ami viszont tényleg ijesztően sokat hozzátesz a hangulathoz:

Nektek hogy tetszik? Elmondhatjuk, hogy ez most valójában inkább egy Virtuális Narancs? Melyik Kubrick-filmből lehetne még király GTA videó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)