Hirdetés

Rockstar játékra hív

|

A GTA: San Andreas fejlesztői a meglepetés erejével élve meghirdettek egy pályázatot BUST THAT CRAZY SH*T cím alatt, melyre tulajdonképpen három kategória visszajátszásait várják (Los Santos, San Fierro, Las Venturas és ezek környező területei). A megmérettetésen bárki beküldheti saját, elég őrültnek és viccesnek tartott 30 másodperces videóját (.rep fájl) egészen augusztus 15-ig. Persze mit érne mindez díjak nélkül, így hát a srácok nem feledkeztek meg a jutalmakról sem. Az első helyezett kategóriánként egy NVIDIA GeForce 6800 GT videokártyával lehet gazdagabb, míg a második legjobb beküldő egy hatalmas San Andreas ajándékcsomagot kap, végül a "bronzérmes" egy, a saját nevével fémjelzett, aranyozott trófeával büszkélkedhet majd. Bővebb infókat és a jelentkezési űrlapot itt találjátok. Thanks cnensuska & GTA Online!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)