Hirdetés

Rockstar vs. családtagok - Második menet

|

A Rockstar tagadja a múlt heti vádakat.

Hirdetés

A múlt héten kiderült, hogy a Rockstar San Diego vezetősége embertelen rabszolgahajcsárokból áll - legalábbis ezt állították az alkalmazottak családtagjai. Szerintük a stúdió alkalmazottai rengeteget túlóráznak anélkül, hogy ezekért kompenzálnák őket, és perrel fenyegetőztek.

A nyílt levélnek egyelőre sok haszna nem volt, de legalább reagált a Rockstar San Diego vezetősége. Egy belsős kör-e-mailben egyrészt visszautasítják a vádakat, másrészt arra kérik dolgozóikat, hogy problémáikkal keressék fel a vezetőséget. Kérdés, hogy mért. Ez talán csak egy beugratós kérdés, és a panaszkodó dolgozókat lapátra teszik, vagy esetleg tényleg érdekelheti a vezetőséget a jómunkásemberek hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)