Hirdetés

Három Rockstar játékot is játszhatunk hamarosan Xbox One-on

|

Június 7-én a Grand Theft Auto: San Andreas mellett még két emlékezetes játék válik elérhetővé a platformon.

Hirdetés

Elég nagy felhajtás övezte a Red Dead Redemption és a Grand Theft Auto IV felkerülését a visszafelé kompatibilitási listára. Az Xbox 360-ra megjelent, de Xbox One-on is futó játékok száma folyamatosan gyarapodik, hol kisebb, hol nagyobb mértékben.

Hirdetés

Egy hét múlva, június 7-én három cím csatlakozik. A Grand Theft Auto: San Andreas eredeti Xboxra megjelent és Xbox 360-as, kicsit kipofozott (sanszos, hogy iOS-ről átportolt) változata egyaránt elérhetővé válik One-ra, így akármelyikkel rendelkeztek, azonnal játszhattok. Emellett a Midnight Club: Los Angeles, a sorozat legfrissebb része és annak Complete Edition változata, valamint a techdemónak szánt, de önmagában is élvezetes Rockstar Games Presents: Table Tennis kerül a kínálatba. Aki pótolni szeretné valamelyiket, az Xbox Store-ban keresse őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)