Hirdetés

Nagy bejelentésre készülhet a Rocksteady Studios

|

Több olyan álláshirdetést is fellőttek a srácok, amelyek egy vadonatúj játékra utalhatnak.

Hirdetés

Remek munkát végzett a Rocksteady csapata az Arkham szériával, és már elég régóta pletykálják, hogy a fejlesztők egy vadonatúj játékon dolgoznak, aminek a középpontjában talán Superman állhat. Mindenesetre új tagokat keres a brigád, ami arra utalhat, hogy hamarosan akár egy nagy leleplezésre is számíthatunk.

Hirdetés

A Rocksteady weboldalán lévő álláshirdetések alapján úgy tűnik, hogy a stúdió többek között keres egy vezető művészt, aki világszínvonalú marketinganyagokat képes alkotni egy izgalmas AAA játékhoz. Illetve várják még egy promóciós anyagokkal foglalkozó művész jelentkezését is, akinek az lesz a feladata, hogy videós tartalmakat gyártson egy nagyon népszerű AAA franchise-hoz kapcsolódó marketingkampányhoz.

A fentiekből az következik, hogy a csapat már az új projektjük reklámozására készül, így pedig könnyen lehet, hogy a közeljövőben be is jelentik, min ügyködtek ezidáig.

Szerintetek mi lesz a Rocksteady következő játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)