Hirdetés

Suicide Squad játékon dolgoznak a Batman Arkham széria fejlesztői?

|

Újabb pletykák kaptak szárnyra a Rocksteady következő játékát illetően.

Hirdetés

Elég hosszú ideje találgatunk már annak kapcsán, hogy vajon mi lehet a Rocksteady következő játéka, de a stúdió egyelőre csak annyit erősített meg, hogy nem egy önálló Superman adaptációról lesz szó. A legújabb híresztelések most épp egy Suicide Squad játékra utalnak. 

Hirdetés

Két külön forrás alapján következtethetünk erre, de azért nem árt hangsúlyozni, hogy továbbra sincs szó semmi konkrétumról, szóval mindenképp kellő kétkedés mellett szabad csak ezeket a híreszteléseket kezelni. A Suicide Squad játékról először egy ThereAreFourNaan néven futó ResetEra-felhasználó mesélt, ő elvileg belsős körökből szerezte az infót, amely szerint a Rocksteady gőzerővel dolgozik a DC antihőseit bemutató új címen. Ezt követően egy rajongó Twitteren kereste meg a Kotaku szerkesztőjét, a korábban számos igaznak bizonyult iparági pletykát megszellőztető Jason Schreiert. Miután nekiszegezték a kérdést az esetleges új Suicide Squad játékról, Schreier ennyit válaszolt:

"Nem akarom elspoilerezni."

A kacsintós emojival lezárt rövid üzenet ugyan nagyon messze van egy valódi megerősítéstől, de persze azért bőven elég ahhoz, hogy megdobbanjon a DC-rajongók szíve. 

Mindezeken felül egy névtelen 4chan-felhasználó arról írt nemrég, hogy a Warner Bros. még idén, egészen pontosan június 4-én (vagyis csak egy héttel az E3 előtt) be fog jelenteni egy új játékot, sőt az ehhez kapcsolódó állítólagos üzleti tervet is megvillantotta az illető - ez egyébként erős hasonlóságot mutat a valódinak bizonyult, korábban kikerült Mortal Kombat 11-es marketinganyagokhoz. A szóban forgó játékról a marketinges leírás alapján a következőket lehet tudni: a Blur Studio készíti hozzá a CGI trailert, több helyszínen is megfordulhatunk majd (Gotham City már a leleplező videóban feltűnik, Star City bemutatása későbbre marad), illetve a lehetséges műfajt is egész jól behatárolták. Egy online multiplayer címről van szó, ami masszívan a csapatmunkára és a lootolásra épít, ugyanakkor elágazó történetszálak is kerülnek be - ismerős ugye, hallottunk már éppen eleget hasonló loot shooterekről, amelyekben a narratívának is combosnak kellett volna lennie. 

Azt persze nem lehet tudni, hogy ez a multiplayer DC-s játék megegyezik-e a fentebb taglalt Suicide Squad adaptációval, de adná magát a lehetőség, hogy a DC Comics legkeményebb rosszfiúival (és lányaival) daráljunk és lootoljunk a nagyvilágban. 

Ti örülnétek, ha beigazolódnának ezek a pletykák? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)