Hirdetés

Egy nagy érdeklődésnek örvendő AAA játékhoz keres embereket a Rocksteady

|

Egyes álláshirdetésekben azt is kiemelik, hogy a képregények és popkultúra világában való jártasság nagy előnyt jelent.

Hirdetés

Az idei E3-on nagyon sokan arra számítottak, hogy a Rocksteady végre bemutatja az egyelőre még csak pletykák szintjén létező Superman játékot, de ez egyelőre sajnos nem történt meg.

Hirdetés

Ettől függetlenül a csapat nagyon értékelte, hogy ekkora érdeklődés mutatkozik az egyelőre meg nem erősített játékuk iránt és a legfrissebb álláshirdetéseikben ezt külön ki is emelték.

Gyakorlatilag mindenféle pozícióba keresnek embereket, némelyiket hosszútávra, viszont egyeseket kifejezetten határozott idejű munkaszerződéssel vesznek majd fel, habár ebből én személy szerint nem nagyon próbálnék a megjelenési dátumra tippelni, mert ennek elég sok oka lehet.

A hirdetésekből az is kiderül, hogy a Warner együttműködésével készül a projekt, illetve kifejezetten olyan embereket keresnek, akik jártasak a képregények világában. Érdekes, hogy az egyik hirdetésben az is megjelent, hogy "90+ Metacricit pontszámra" hajtanak a srácok, ami dícséretes, mondjuk én sosem szerettem, amikor egy csapat a Metacritic pontszám alapján méri a játéka értéket, de marketing szövegnek biztos jó.

A hirdetések szerint a játék "következő generációs konzolokra fog megjelenni", habár kicsit nehéz kihámozni, hogy ők még mindig így hívják a PS4-et és az Xbox One-t, vagy pedig már ezek utódjaira gondolnak.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)