Hirdetés

Kiszivárgott a Rocksteady Superman játékának posztere?

|

Még azt sem erősítette meg senki, hogy létezik a játék, de egyes források szerint az interneten keringő kép valóban a Superman posztere lesz.

Hirdetés

Mivel nem hivatalos forrásról van szó, érdemes minden "kiszivárgott" infót pici óvatossággal kezelni. Ettől függetlenül egy pillantást megérdemel a lenti tweet, ami a 4chan egyik "informátorától" származik.

Hirdetés

A poszter szerint a játék teljes címe Superman: World's Finest lesz, ami egyébként egy komoly utalás is lehet. A World's Finest megjelölés ugyanis a képregényekben Superman és Batman párosát jelölte, így jó esély van rá, hogy a Rocksteady új játéka osztozik az Arkham játékok univerzumával. A 4chanra került poszt is azt állítja, hogy több DC szuperhős is felbukkan majd a játékban, illetve Brainiac lesz a főgonosz.

Egyelőre több pletyka is kering arról, hogy Superman a Microsoft színpadán fog bemutatkozni, továbbá elvileg kizárólag egyjátékos kampányt tartalmaz, nem lesz benne multiplayer. Nincs mit tenni, csak megvárni az E3-as műsort.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)