Hirdetés

Egy ismert szinkronszínész is benne lehet a Rocksteady új játékában

|

A Batman: Arkham trilógia mögött álló fejlesztőcsapat tovább húzza az idegeinket azzal kapcsolatban, hogy min dolgoznak éppen, valamint kiderült egy fontos részlet is.

Hirdetés

Továbbra is szinte teljes sötétségben tart minket a Warner Bros. és a Rocksteady azzal kapcsolatban, hogy mi a csapat következő címe a Batman: Arkham Knight után, noha az elmúlt hónapokban arról érkeztek pletykák, hogy Superman lehet az új projekt főszereplője. 

Hirdetés

A Rocksteady legutóbb a motion capture brigádjukról lőtt fotóval próbálta megemelni a rajongók vérnyomását (nem sok minden derült ki belőle, szóval nem sok sikerrel), most pedig megosztottak egy képet az új mocap stúdiójukról hozzátéve, hogy a "vihar előtti csend". 

Az egészben nem is ez az érdekes, hanem az egyik Twitterre adott reakció, ugyanis az egyik leghíresebb szinkronizáló színész, Troy Baker arra utalt egy giffel, hogy bizony neki is köze van a dologhoz: 

Baker profizmusához nem férhet kétség és többször is dolgozott már az Arkham szérián (az Arkham trilógiában ő volt Kétarc hangja, míg az Arkham Origins-ben Jokert tette emlékezetessé), szóval bármin is készítenek együtt a Rocksteady-vel, arra nagyon kíváncsiak vagyunk. A színész egyébként szólaltatta már meg az Acélembert, méghozzá az Infinite Crisis játékban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)