Hirdetés

Rogue Company - vadonatúj lövöldözős játékot jelentettek be a Smite és a Paladins fejlesztői

|

A Hi-Rez Studios által kiadott játék számos platformon elérhető lesz, és a live service modellt használja majd.

Hirdetés

2005-ös megalakulása óta sokat játékot csinált már a Hi-Rez Studios, ám az igazi áttörtést a mitológiai istenekkel operáló, Smite nevű MOBA hozta meg a srácoknak. Azóta belekóstoltak már többek között a hero shooter és a battle royale műfajába is, legközelebb pedig egy lövöldözős mókát fognak piacra dobni.

Hirdetés

A Hi-Rez ezúttal csak kiadóként van jelen, ugyanis a First Watch Games műhelyében készül a Rogue Company nevű játék, amiben elit zsoldosokat irányítunk majd, és mindenféle stukkerrel, valamint kütyüvel felvértezve kell megküzdenünk a többiekkel. Több játékmód közül választhatunk, és ikonikus helyszíneken lőhetjük cafatokra egymást, ráadásul mindezt négy platformon, ugyanis PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is meg fog jelenni a játék. Sőt, még cross-play is lesz az egyes masinák között.

A jelek szerint a srácok hosszútávra terveznek, ugyanis folyamatos frissítésekkel szeretnének új pályákat, módokat, fegyvereket, kütyüket, zsoldosokat, valamint különleges eseményeket hozni a rajongóknak. Pontos megjelenési dátum még nem lett kitűzve, de elméletileg valamikor 2020-ban már játszhatunk a Rogue Companyvel. PC-n az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető.

Ha később szívesen kipróbálnátok a játékot, a hivatalos oldalon tudtok jelentkezni az alfatesztre. Ti láttok benne fantáziát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)