Hirdetés

Ilyen lesz a Rogue Company, a Smite készítőinek újdonsága

|

A Hi-Rez Studios ezúttal egy multis lövöldével akar beletenyerelni a tutiba.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben, a bejelentéskor hallottunk utoljára a Hi-Rez Studios új játékáról, a Rogue Company-ről, amely lövöldözős móka lesz attól a stúdiótól, ami belekóstolt már a MOBA, a hero shooter és a battle royale műfajokba is. Itt most elit zsoldosokat irányítunk majd és különféle fegyverekkel, kütyükkel, képességekkel felszerelkezve kell megküzdenünk a többiekkel, méghozzá 4v4 és 2v2 játékmódokban, változatos helyszíneken, a cross-play funkciónak hála négy platform játékosai ellen.

Hirdetés

A csapat most egy két és fél perces gameplay videóban mutatja meg, hogy milyenek lesznek az összecsapások, amelyek során komolyan kihasználhatjuk a környezetet is a győzelem érdekében. A készítők ígérete szerint egyébként a megjelenés után folyamatosan bővíteni fogják játékukat új zsoldosokkal, játékmódokkal, fegyverekkel és eszközökkel, addig viszont el is kell jutni. Valahogy így:

A Rogue Company valamikor idén nyáron fog megjelenni PC-re (exkluzívan az Epic Games Store-ra), PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, akinek pedig a fenti trailer felkeltette az érdeklődését, az már jelentkezhet is az alfatesztre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)