Hirdetés

Röhejesen bizarr a Mass Effect 3 alternatív befejezése

|

Az egyik készítő egy sosem látott alternatív befejezést ásott elő a Mass Effect-trilógia záróepizódjához.

Hirdetés

A 2007-ben megjelent Mass Effect nemrég ünnepelte a 15. születésnapját, ennek apropóján pedig a BioWare dobott nekünk egy morzsát a vélhetően még sokáig készülő következő epizódról, valamint előkerült a játék korai vázlata is, amely egy merőben más produktumot körvonalazott.

Ezzel azonban még nincs vége, nemrég egy újabb, kulisszák mögül származó csemegét dobott fel az internet: egy korábbi BioWare-munkatárs egy sosem látott alternatív befejezést villantott a 2012-es Mass Effect 3-hoz, ami egy csókkal oldotta volna fel a trilógia központi konfliktusát.

Hirdetés

A természetesen csak poénként megszületett "lezárás" a videót megosztó Violet McVinnie sajátja, aki elmondása szerint minden BioWare-cím befejezésekor készített egy hasonló finálét, melyben a karakterek egy látványos csőrözésben forrtak össze a végső harc helyett. Az ME3 vonatkozó jelenetében Shepard parancsnok és a főgonosz Illusive Man találtak egymásra, de persze csak egy hosszas sprintelés után, ahogy az a filmes műfajok csöpögősebb berkeiben dívik:

A sztorit még viccesebbé teszi, hogy a Mass Effect 3 eredeti befejezéséből anno nagy felháborodás kereskedett, ezért a BioWare végül kiadott egy utólagos javítást egy apró módosítással. Vicces belegondolni, hogy mi lett volna a közönség reakciója, ha végül a fenti képsorok mellett döntenek, de ez valószínűleg sosem került szóba a BioWare főhadiszállásán.

Akinek viszont tetszik ez a feloldás, az örülhet, mivel McVinnie valahol a Dragon Age-sorozathoz is őrizget egy ilyen videót, amit szándékában is áll megtalálni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)