Hirdetés

RollerCoaster Tycoon 4 - PC-re is érkezik

|

A legendás játéksorozat negyedik részét eddig csak iOS-re jelentették be, az Atarinál azonban már dolgoznak a PC-s változaton is, amely remélhetőleg jobban elnyeri majd a játékosok tetszését.

Hirdetés

A RollerCoaster Tycoon 4 mobilos változatának híre március közepén kapott szárnyra, és persze a nosztalgia rengeteg játékost rántott be azonnal. Április 10-én aztán megjelent a játék, és kiderült, hogy a dodzsem nem ingyen van, a hullámvasút hányingert okoz, és még a cipőnk is telemegy homokkal.

A kedélyek azóta sem csillapodtak, minden rajongóra legalább tíz másik jut, akik a játék Facebook vagy Youtube oldalán adnak hangot nemtetszésüknek. A játék bugos, néhol játszhatatlan, az On5 Games munkatársai nem végeztek túl jó munkát. Chris Sawyer, az első részek tervezője elmondta, egyik játékhoz sincs semmi közé, így nem szeretné, ha őt hibáztatnák a félresikerült játékért.

Az Atari most bejelentette, hogy készül a PC-s változat, amelyet valamikor az év végén vehetünk majd a kezünkbe. Állításuk szerint nem is hasonlít majd a mobilos változatra, lesz benne kooperatív játékmód, valamint számos új közösségi feature, bármit is jelentsen ez.

Ti kipróbáljátok majd a PC-s verziót, vagy a mobilos végleg elvette a kedveteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)