Hirdetés

RollerCoaster Tycoon Classic - PC-re érkezett az első részek újrakevert verziója

|

Tavaly mobilokra jelent meg a RollerCoaster Tycoon első és második részéből egybegyúrt RTC Classic, ami pár perce már PC-n is játszható.

Hirdetés

Ugyan a RollerCoaster Tycoon Worlddel alaposan felsült a jogokat birtokló Atari, a széria dicső múltjára támaszkodva sikerült egy jó játékot is kiadniuk. A RollerCoaster Tycoon Classic mobil platformokra hozta el az első és a második részt néhány hibajavítás és új feautre kíséretében, ezt pedig hamarosan PC-re is beszerezhetjük.

Hirdetés

A vidámparkos sorozat alkotója, Chris Sawyer segítségével összehozott port egyébként a két alapjáték mellett két, újabb kihívásokat tartalmazó kiegészítőt, illetve egy különleges eszközkészletet is tartalmaz. Ez utóbbival a kilencvenes években kiadott változatokból hozhatunk át mentéseket, ami egy kifejezetten érdekes feature, igaz mobilon nagyobb újdonságnak számított. A RollerCoaster Tycoon Classic ma este jelent meg PC-re, így a cikk olvasásakor már meg is szerezhetitek, ha még nem pártoltatok át a Planet Coasterhez.

Ti kipróbáljátok majd a némileg felújított változatot, vagy PC-n maradtok az eredeti részeknél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)