Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne egy RollerCoaster Tycoon vidámpark a valóságban

|

Mi csak nevetünk, amikor halálos hullámvasutakat építünk, és bedobáljuk a látogatókat a vízbe - de vajon milyen lenne ez, ha a való világban történne meg? Nem mókás.

Hirdetés

A RollerCoaster Tycoont többféleképp lehet játszani. Aki komolyan veszi, és tényleg egy jól működő vidámparkot akar létrehozni, az ugyanúgy órákig elszórakozhat vele, mint akinek csak az a célja, hogy minél többen hányjanak.

Az AndrewMFilms YouTube csatorna srácai elképzelték, milyen volna egy halálos vidámpark a valóságban, és míg az elején minden móka és kacagás, utána véres horrorba fordul az egész. Happy Fun Land a szemünk előtt épül meg, és pillanatok alatt dől romba. 30 másodpercnél jön az első rosszullét, kidurran egy lufi, aztán a távolban egy robbanást látunk, miközben a betonra már éppen rászáradt az indokolatlan mennyiségű gyomortartalom. Innen lefelé vezet az út. Nézzétek meg a videót, aztán gondoljatok bele, mit élhetnek át gyilkos vidámparkjaitok jóhiszemű használói. Szívtelen gazemberek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)