Hirdetés

RollerCoaster Tycoon World - na, mindjárt jobban néz ki (videó)

|

Új videó vezet be minket a RollerCoaster Tycoon World kulisszái mögé, amiben jópár gameplay jelenet is helyet kapott. Nem kell félni, jó lesz ez.

Hirdetés

Eleinte féltünk attól, hogy a RollerCoaster Tycoonnal ugyanúgy mellélő majd az Atari, mint a RollerCoaster Tycoon 4 Mobile-lal, de azóta már több bizonyítékot kaptunk, ami eloszlatta a kételyeinket.

Az egyik a most érkezett videó, amiben a fejlesztők mesélnek a fejlesztés körülményeiről. Megtudtuk, hogy sokat javult a mesterséges intelligencia, minden eddiginél jobban átalakíthatjuk a talajt, és a parkot, valamint az abban található attrakciókat is sokkal inkább saját elképzeléseink szerint alkothatjuk meg. Az Atari emellett a vidámparkokat üzemeltető Six Flags segítségét kérte, hogy adataikkal, szakértellmükkel járuljanak hozzá az autentikussághoz. A RollerCoaster Tycoon World még mindig nincs kész, de jövőre elkészül, és akkor bizony mindenkinek érdemes lesz ránéznie, aki szerette a korábbi részeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)