Hirdetés

RollerCoaster Tycoon World megjelenés - ez érdekes lesz...

|

Az Atari bejelentette a RollerCoaster Tycoon World nagyon furán megválasztott megjelenési dátumát.

Hirdetés

Háború készülődik a vidámparkmenedzser játékok színterén. November 17-én jön a Frontier Developments nagyon ígéretes Planet Coasterje, és bár jövőre vártuk, még idén megérkezik a RollerCoaster Tycoon World is, ami 7 hónapja tanyázik az Early Access programban

Bár most még 45,99 euróba kerül, az árát a megjelenés napján 31,99-re fogják levinni, hogy alámenjenek a Planet Coaster 37,99 eurós árának (most még 34,19-ért lehet egyébként megvenni előrendelésben). A legérdekesebb persze maga a dátum: az RCT World megjelenését november 16-ára, pont egy nappal a rivális elé tűzték ki. 

Sajnos az új RollerCoaster eddigi értékelései nem túl pozitívak, de reméljük, hogy a teljes változattal nem lesznek problémák. Kicsit félünk attól, hogy a megjelenést csak azért elsietik, hogy beelőzék a Planet Coastert. Addig is nézzétek meg a legfrissebb videót, ami az épülettervezőt mutatja be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)