Hirdetés

RollerCoaster Tycoon World megjelenés - tudjuk mikor érkezik a hullámvasutas móka

|

Ha minden jól megy, akkor még idén megkapjuk a legújabb RollerCoaster Tycoon játékot.

Hirdetés

Kiderült mikor érkezik az átdolgozott grafikát kapott RollerCoaster Tycoon World. Korábban arra számítottunk, hogy bizony egészen a jövő évig kell várnunk arra, hogy hajmeresztő hullámvasutakat építhessünk saját vidámparkunkba, de úgy tűnik még ebben az éven megkapjuk erre a lehetőséget.

A RollerCoaster Tycoon World a jelenlegi tervek szerint még idén, egészen pontosan december 10-én jelenik meg. A játék most már sokkal jobban néz ki, mint a korai videókon, remélhetőleg miden rendben lesz és tényleg méltó folytatásává válik a neves sorozatnak. Már előrendelhető az 50 dolláros alapkiadás és a 60 dolláros deluxe változat is.

A RollerCoaster Tycoon World kizárólag PC-re érkezik. Ti ki fogjátok próbálni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)