Hirdetés

RollerCoaster Tycoon World - átdolgozzák a grafikát

|

Amit a RollerCoaster Tycoon World korábban kiadott gameplay videójában láttunk, még nem a végleges grafika volt; a fejlesztők, hallgatva a rajongókra, ezen is sokat terveznek jaítani.

Hirdetés

Miután megjelent az első RollerCoaster Tycoon World gameplay videó, két táborra oszlottak a rajongók. Az egyik azt hangoztatta, hogy ez így ocsmány, a másik az „a grafika nem számít, csak a játék legyen jó” rigmust skandálta.

A fejlesztőcsapat legújabb blogposztjával igyekezett lehűteni az indulatokat. Elmondták, hogy ősz óta az alap funkcionalitással és az engine piszkálásával foglalkoztak, és a játék ezért néz ki úgy, mint a több mint tízéves RollerCoaster Tycoon 3. A pre-alpha gameplay videót csak és kizárólag azért adták ki, hogy lássuk, haladnak a projekttel. A legfontosabb, hogy lecserélik a Unity 4.6-alapú motort Unity 5-re, viszont ennek eredményét már csak nyáron láthatjuk, ami azt jelenti, hogy a Steamen szereplő 2015 közepi megjelenési dátum valószínűleg változni fog.

A rajzfilmes megjelenítést egyébként szintén cserélik, és miközben törekednek a realisztikusságra, nem akarják az RCT sorozat báját elvenni; az a szándékuk, hogy még azokról az attrakciókról is elhitessék, hogy valódiak lehetnének, amik a valóságban nem léteznek, vagy a fizika törvényei miatt nem is lehetne őket megvalósítani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)