Hirdetés

Romániában játszódik a Resident Evil VIII?

|

Az első Resident Evil VIII trailerben szerepel egy aprócska nyom, ami alapján joggal merülhet fel bennünk a címben is megfogalmazott kérdés.

Hirdetés

Számos pletyka beigazolódott, mihelyst megmutatta magát a Resident Evil VIII (vagy Resident Evil Village), és e premierre nem is kereshetett volna a Capcom jobb alkalmat a csütörtöki PlayStation 5 prezentációnál. Természetesen hamar nyilvánvalóvá vált, hogy szó sincs semmiféle exkluzivitásról, Ethan sokkoló élményei 2021 folyamán PC-n és Xbox Series X-en is tiszteletüket teszik majd.

Hirdetés

A traileren kívül megnézhetjük még a fejlesztők videóüzenetét is, amiben több részletet is elárulnak az izgalmasnak ígérkező túlélőhorrorról. Példának okáért azt, hogy nem találkozunk majd töltőképernyővel az új generációs konzolokra optimalizált RE motornak hála, és hogy Chris Redfield a felelős azért, amiért az új életet kezdett Ethan Winters megint jókora slamasztikába kerül.

Láthatjuk néhány másodpercig az inventoryt is (2:53-tól), és itt kezd érdekessé válni a történet, mert a feltüntetett fizetőeszköz nem más, mint a Lei (a Leu többes száma), azaz Románia fizetőeszköze, amit mi lejnek írunk. Igazság szerint ebből kiindulva nem is olyan lehetetlen elképzelni, hogy a címbéli falu valahol a Kárpátokban fekszik.

Ti örülnétek annak, ha a Resident Evil Village a szomszédos országban játszódna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)