Hirdetés

Romboljunk falat újszerűen!

|

A falromboló talán az egyik legősibb játék számítógépre. A Commodore 64 óta hódít a stílus, lássunk hát egy új jövevényt.

Hirdetés

Falrombolni jó. Kalapáccsal is, de egérrel vagy billentyűzettel sokkal kevésbé megerőltető. Főleg ilyen melegben, nem beszélve a kötelező szombati ebédről, mely jóleső semmittevésre késztet mindenkit.

Ilyenkor jól jön egy ilyen kis flash, amivel el lehet szórakozni, az esti bulizás, lanparty, dizsi(vagymi) előtt. A Block Smasher + alapvetően egy klasszikus falromboló. A környezet egy viszont egészen újszerű. Az "adventure mode" segítségével ugyanis a lakás különböző pontjain rombolhatunk mindenféle falat. Az első helyszín az íróasztal, ahol egy radírgumi segítségével redukálhatjuk a pöttyöket, de elméletben van még néhány lezárt szoba, ahová eljuthatunk, kellő türelemmel. No, ne is húzzuk az időt, szaladás a jatekozon.hu-ra, vagy katt a képekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)