Hirdetés

Romero's Aftermath - zombis túlélőjáték egy kis csavarral (videó)

|

Valószínűleg nem kevesen kapják fel a fejüket a Romero név hallatára, de a Romero's Aftermath címen nemrég nyílt bétába lépett játék nem biztos, hogy az, amire először gondoltunk.

Hirdetés

Egy elég érdekes projekt bukkant fel a Steamen, ugyanis nemrég nyílt bétába lépett a Romero's Aftermath című open-world zombis játék. A kérdéses Romero viszont nemfeltétlenül az a Romero, akire gondoltatok volna, itt a filmrendező, George A. Romero fiáról van szó. George C. Romero az első játékát kiadó Free Reign Entertainmenttel fogott össze, hogy kiadja a zombis MMO-t.

Sokan gyanakodva tekintenek a játékra, mivel a fejlesztőcsapatból jó néhányan érkeztek a nem éppen sikeres, a kezdeti kudarcait névváltozással is feledtetni próbáló Infestation: Survivor Stories (korábban The War Z) készítői közül. A Romero's Aftermath is a korábbi alkotásaikból és a műfaj más játékaiból ismert formulából építkezik, így van gyűjtögetés, bázisépítés, craftolás, de vannak olyan érdekességek is, mint termeszthető növények, amiből csinálhatunk is magunknak kaját a játékban, ahogy vissza is szerezhetünk korábban a zombik által elözönlött városokat, és meg is zavarhatjuk őket, ha egy különleges adást kezdünk sugározni a játék rádiótornyaiból.

A Romero's Aftermathnak vannak PvE és PvP szerverei is, és azzal is szeretné megnyerni a játékosokat, hogy más címekkel ellentétben egy free-to-play (illetve a szóhasználatuk szerint free-to-win) modellt használ, és a készítők elmondásuk szerint kínosan ügyeltek arra, hogy erősebb tárgyakat ne tudjunk megvásárolni azoknál, mint amiket egyébként is megtalálunk a világban. Ha szeretnétek még néhány zombit ledarálni, a játék weboldaláról le is tudjátok tölteni a klienst.

Nektek hogy tetszik az Aftermath?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)