Hirdetés

The Cave - Ron Gilbert új kalandjátéka

|

Bemutatkozik a Psychonauts és a Brütal Legend szellemi atyjának (Tim Schafer) barátjának és kollégájának legújabb kalandjátéka, a The Cave és vele együtt az első előzetes is.

Hirdetés

A kalandjáték-veteránnak számító Tim Schafer olyan legendák megalkotása után, mint a Brütal Legend és a Psychonauts újra kalandjátékon töri a fejét, amely a The Cave képében fedte fel magát. Ron Gilbert, a Double Fine egyik oszlopos új tagja ebben segít neki.

Ron Gilbert és a Double Fine közös együttműködése által készül a szóban forgó kaland, amit a Sega forgalmaz majd és valamikor 2013 elején számíthatunk rá. A The Cave játékmenetében az eddigi információk alapján hét karakterrel (the adventurer, a hillbilly, a knight, the monk, the time-traveler, the scientist és twins) vághatunk bele a történetbe és kizárólag egy helyszínen, a játék nevét is szolgáltató barlangban fordulunk meg, ahol barangolva feladványokat kell megoldanunk. Ron Gilbert új kalandjátékát kizárólag letölthető formátumban szerezhetjük be PC, PS3 és X360 platformokon, alant pedig bemutatkozik a debütáló trailer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)