Hirdetés

Rooney szerint a FIFA 12 lesz minden idők legjobb FIFA játéka

|

Wayne Rooney igencsak lelkes az új focis játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Április közepén láthattuk az első és eddigi egyetlen képet a FIFA 12-ből.

Nem rég viszont kiderültek az első információk is a játékról: többek között új ütközési motor, fejlettebb MI, realisztikusabb passzolás és sérülések várhatóak. Rooney a Twitteren reagált minderre: "Az e hónap végi FIFA 12 reklámot rögzítjük épp. Bízzatok bennem, ez lesz minden idők legjobb FIFÁ-ja!" A sporttárs hozzátette, hogy az Xbox-ot szereti, főleg egy focis szimulátorhoz.

Egyelőre nem sokat tudni a FIFA 12-ről a fentebb említett információkon kívül, de reméljük, ismét kidolgozott részt kapunk. A FIFA 11 nagyon jól sikerült (szerintem), és a FIFA 10-hez képest megannyi újdonságot tartalmazott, PC-n pedig szinte teljesen új fizikát kapott. Ha ez megmarad a következő részben is, és kicsit tökéletesítik a leshelyzetek lefújását, plussz visszarakják a kezezést (de hiányzott!), akkor lehetséges, hogy Rooney-nak igaza lesz. Idén október környékén kiderül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)