Hirdetés

Rosario Dawson is szerepel a Dying Light 2-ben, bemutatkozott a város

|

Kiderült, milyen meglepetéssel készült a Techland a Dying 2 Know következő felvonására.

Hirdetés

Bár a Dying Light 2 végül nem jelenik meg idén, akármennyire is küzdött és dolgozott ezért a Techland, nem kell már sokat várnunk rá: jelen állás szerint február 4-étől belevethetjük magunkat az új kalandokba egy fertőzöttekkel teli városban. Addig is érkeznek a Dying 2 Know streamek, tegnap este például a negyedik zajlott le, ami elsősorban a városra és a zenére fókuszált.

Nem mellesleg ebben jelentették be, hogy Rosario Dawson, aki Ahsokát alakította a The Mandalorianben, a játékban is szerepelni fog: karaktere, Lawan közeli kapcsolatot ápol majd a főszereplő Aidennel, hacsak nem idegesíti őt a halálba.

Hirdetés

A műsorban Olivier Derivière, a játék zeneszerzője mesélt arról, hogyan születtek meg a Dying Light 2 betétdalai, és milyen volt azokat a legendás Abbey Road Studiosban rögzíteni.

Emellett bemutatkozott a város, amit csak szimplán The Citynek hívnak (régen Villedor volt), és tele van a régi civilizációból megmaradt dolgokkal, amik új módokon lehetnek hasznosak a túlélők számára. Lesznek hagyományőrzők is: egy figura például egy analóg "randialkalmazást" talált ki, egy volt operaénekes pedig a romok között áriázik.

Lehetőségünk nyílik majd formálni a város képét, például úgy, hogy megjavítjuk az áramellátási rendszereket, segítjük a különböző frakciókat. Érdemes lesz mind nappal, mind éjszaka kimozdulni, érdekes történeteket hallgathatunk az NPC-ktől.

Biztosan lesz még Dying 2 Know adás, és szólni fogunk, ha közeleg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)