Hirdetés

Rossz hír érkezett a Star Wars Eclipse kapcsán

|

Nagyon türelmesnek kell lennünk a Quantic Dream játékának megjelenésére várva.

Hirdetés

A Heavy Rainnel, a Beyond: Two Soulsszal és a Detroit: Become Humannal már bizonyító Quantic Dream a decemberi The Game Awardson villantotta meg a Star Wars: Eclipse lenyűgöző trailerét, melynek láttán legszívesebben azonnal nekiestünk volna a Köztársaság fénykorába kalauzoló kalandnak.

Néhány héttel később a szabadúszó iparági újságírótól, Tom Hendersontól érkezett a hír, hogy a belsős forrásai szerint leghamarabb csak 2024-ben jelenhet meg a játék, a legújabb jelentése alapján viszont még ez is túl optimista jóslat volt.

Hirdetés

A változatlanul belsős forrásokra hivatkozó Henderson ugyanis immáron csak 2027-2028 környékére várja a Star Wars Eclipse rajtját, amire magyarázattal is szolgált.

A korábbi jelentésében kiemelte, hogy a Quantic Dream két stúdiója közel 70 szakembert keres a projekthez, most pedig ismét ránézett a karrieroldalra, és úgy találta, hogy 67 pozíció továbbra is üresen áll, a stúdió egyszerűen csak frissítgeti a hirdetéseket, hogy újabbnak tűnjenek. Az elhúzódó munkaerőhiány miatt pedig a kitűzött céldátum is későbbre csúszott.

Henderson forrásai szerint a Quantic Dream épp azért mutatta meg ilyen korán a trailert, hogy csábítóbb célpont legyen a jelentkezőknek, ám a jelek szerint ez nem igazán jött össze, amit az újságíró a cég korábbi zaklatási botrányára vezet vissza.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A besúgók továbbá azt is kikotyogták neki, hogy a stúdiónak nem lenne ellenére egy esetleges felvásárlási ajánlat, ebben pedig szintén a Star Wars Eclipse bemutatójától várták az áttörést.

Akármi is legyen az igazság, ha a franciák végül képesek lesznek hozni a tőlük megszokott minőséget, akkor az 5-6 éves várakozás is simán megérheti, mi drukkolunk nekik.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)