Hirdetés

Rossz hírünk van annak, aki egyedül játszaná végig a Redfall kampányát

|

A félreértések elkerülése végett az Arkane tisztázta a helyzetet az online kapcsolat igényeivel összefüggésben.

Hirdetés

A Bethesda és az Arkane is szeretnék ha tudnánk, hogy ugyan a Redfall  a Far Cry-hoz hasonlítható, alapvetően kooperatív lövölde lesz, de a magányos játékosok is megtalálhatják majd benne a helyüket. Ilyenkor nyilván felmerül a kérdés, hogy az egyszemélyes akcióhoz mire lesz szükség, és mint a GY.I.K.-ből kiderült, online kapcsolatra biztosan.

A Redfall hivatalos oldalának tanúsága szerint ugyanis akár egyedül játszunk, akár haverokkal, gondoskodnunk kell az állandó internetkapcsolatról.

Hirdetés

A "miért van szükség erre" kérdéskört 2023-ra talán már többször jártuk körbe, mint érdemes lenne, de tetszik vagy sem, a Redfall nem rendelkezik majd offline móddal. Ez egy fontos követelmény, amivel nem biztos, hogy mindenki számolt, aki korábban nagy rajongója volt a Bethesda vagy az Arkane címeinek. Ha instabil az internet vagy terhelés alatt vannak a szerverek, akkor gond lehet az egyjátékos élménnyel is, ezt pedig vásárlás előtt érdemes lesz észben tartani. Emiatt is előnyös, hogy már a premier napján (május 2.) bekerül a Game Pass katalógusába, tehát nem kell súlyos költségekbe vernünk magunkat ahhoz, hogy kipróbáljuk.

Továbbá arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a múltban nem egy játék fejlesztői gondolták meg magukat az online kapcsolat követelményét illetően (persze szigorúan csak az egyjátékos módokban), így nincs kizárva, hogy az Arkane is így tesz majd a Redfall megjelenését követően.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)