Hirdetés

Rossz hírünk van azoknak, akik a Bloodborne újrakiadását várták

|

A FromSoftware rajongói már régóta számítanak rá, hogy valamilyen formában újra megjelenik majd a Bloodborne, de a jelek arra utalnak, hogy ha lesz is ilyen, az még odébb van.

Hirdetés

Évente legalább egyszer előkerül a téma, hogy a FromSoftware 2015-ös játéka, a Bloodborne megjelenik-e végre a PS4 után valamilyen más platformra (elsősorban PS5-re vagy PC-re), esetleg remasterelt változatban.

Egyelőre nem ismertek sem a Sony, sem a FromSoftware ez irányú tervei , de sokan úgy vélték, hogy a Bluepoint Games lenne a legalkalmasabb egy ilyen feladatra, hiszen a Shadow of the Colossus és Demon's Souls remake-jével bebizonyították hozzáértésüket a srácok.

Hirdetés

Az csak olaj volt a tűzre, amikor a Sony a napokban bejelentette, hogy felvásárolta a stúdiót, viszont minden teória rögtön romba is dőlt, amikor a Bluepoint bejelentette, hogy az első, belsősként létrehozandó projektjük saját ötlet alapján készül majd:

"A csapatunk rendkívül tapasztalt, átlagosan 15 év rutinnal rendelkezik minden fejlesztőnk és mindenki dolgozott már eredeti IP-ken. Egyáltalán nem úgy néz ki a dolog, hogy minket kizárólag remake-ek és remasterek elkészítésére képeztek ki. Nagyon is szeretnénk eredeti ötletekkel foglalkozni, és most, hogy támogat minket a Sony, végre megmutathatjuk, hogy mire vagyunk képesek."

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy innentől kezdve nincs remény a Bloodborne újrakiadására, de az biztos, hogy nem a Bluepointos srácok fognak vele foglalkozni. Legalábbis nem mostanában. De vigasztaljon mindenkit a tudat, hogy a Sony istállójába tartozik már a PC-s portok avatott szakértője, a Nixxes is, így ha szerencsés lesz a csillagok állása, erre a platformra is ellátogathat valamikor a Bloodborne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)